Pla d'estudis i guies docents

Titulació: Màster en Sanitat i Producció Porcina (Interuniversitari)
Branca de coneixement: Ciències de la salut
Durada: 1 any
Crèdits ECTS: 60 ECTS
Títol al que dona dret: Màster universitari en Sanitat i Producció Porcina
Publicació BOE 26/10/2016 
Publicació Pla d’Estudis BOE 06/07/2020

ESTRUCTURA DEL TÍTOL  
Matèries obligatòries (B) 45
Treball final de màster 15
TOTAL CRÈDITS 60

 

Formación Obligatoria Modular (60 ECTS)
Condicionantes estructurales 9 ECTS
Componente funcional de la producción 9 ECTS
Optimización de la producción 9 ECTS
Gestión Sanitaria 12 ECTS
Producción de Ibérico 6 ECTS
Trabajo Final de Master 15 ECTS

 

Curs 2024-2025

PRIMER CURS
ANUAL
Codi Assignatura Tipus Crèdits
11011 CONDICIONANTS ESTRUCTURALS DE LA PRODUCCIÓN PORCINA B 9
11012 COMPONENT FUNCIONAL DE LA PRODUCCIÓ PORCINA B 9
11013 OPTIMITZACIÓ DE LA PRODUCCIÓ PORCINA B 9
11014 GESTIÓ SANITÀRIA B 12
11015 PORCÍ IBÈRIC B 6
INDEFINIDA
Codi Assignatura Tipus Crèdits
11016 TREBALL DE FI DE MÀSTER B 15