Pla d'estudis i guies docents
Titulació: Màster en Sanitat i Producció Porcina (Interuniversitari)
Branca de coneixement: Ciències de la salut
Durada: 1 any
Crèdits ECTS: 60 ECTS
Títol al que dona dret: Màster universitari en Sanitat i Producció Porcina
Publicació BOE 26/10/2016
Publicació Pla d’Estudis BOE 06/07/2020
ESTRUCTURA DEL TÍTOL | |
---|---|
Matèries obligatòries (B) | 45 |
Treball final de màster | 15 |
TOTAL CRÈDITS | 60 |
Formación Obligatoria Modular (60 ECTS) | |
Condicionantes estructurales | 9 ECTS |
Componente funcional de la producción | 9 ECTS |
Optimización de la producción | 9 ECTS |
Gestión Sanitaria | 12 ECTS |
Producción de Ibérico | 6 ECTS |
Trabajo Final de Master | 15 ECTS |